ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Масов бой, какъвто рядко може да се види по футболните терени, избухна по време на контролния мач между Гуанакастека и Либериа в Коста Рика.

Гостите от Либериа водят с 2:1 в 26-ата минута, когато започва огромното меле с участието на почти всички играчи на двата тима. На кадрите, разпространени в социалните мрежи, може да се види как футболист на Гуанакастека връхлита със скок от каратето върху безпомощния вратар на съперника.

Мачът е прекратен, докато двата отбора решат какво да направят, за да продължи двубоя. В крайна сметка е решено, че срещата ще продължи от началото на второто полувреме. Така втората половина от втората част не се доиграва.

Winbet - на един клик разстояниe! (18+)

За да може мачът да продължи в по-спокойни условия, двата тима правят редица промени в съставите си. Крайният резултат е 3:3, но водещият мотив на медиите при отразяването на двубоя е именно масовото сбиване.

„Тотален срам, за който са виновни играчите. Това не е първият случай, в който се държат така по време на контрола“, коментира треньорът на домакините Йосимар Ариас.

„Залепихме грозно петно върху футбола в Коста Рика. Подобно нещо не бива да се случва дори в махленските мачове“, допълни костариканският национал Диего Мадригал, който е част от халфовата линия на Либериа.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК