Новият SuperJack на WINBET е истинска разходка из континентите. За премията от 50 000 лв. за 11 точни прогнози тази седмица ще бъдат необходими познания за Шампионската лига, Чемпиъншип, австралийската А-Лига, американската Мейджър Лийг Сокър (МЛС), където предстои последният кръг преди паузата. Както и за японската Джей-Лига. в която преобладаващо печелят домакините, но най-силният гост, Нагоя, играе далеч от дома и е част от програмата.

SuperJack за 50 000 лв. от WINBET можете да намерите единствено в платформата winbet.bg, секция Спорт.

Манчестър Сити – Челси: Без купата от Шампионската лига, сезонът на Сити няма да си  струва
Манчестър Сити си гарантираха поне дубъл и са на път да оформят втория си требъл за три години. Но сезонът им няма да струва, ако Шампионската лига пак остане химера. Челси вече спечелиха два пъти в последните шест седмици срещу новите шампиони на Англия. За разлика от тях обаче  трябваше до последния ден от сезона да се борят за четвъртото място. Докато Сити си дадоха почивка в движение този месец преди да размажат Евертън миналата неделя. Манчестър Сити са фаворити, но и Байерн бяха на финала преди девет години срещу Челси…

Брентфорд – Суонси: Брентфорд никога не са печелили плейофен финал!
Преди година Брентфорд останаха трети в редовния сезон и загубиха плейофа за влизане в Премиършип от Фулъм. Тази година пак останаха трети в Чемпиъншип и отново са на финал. Но…хубавото свършва дотук. В историята на английския футбол няма друг подобен случай: „Пчеличките” са достигали девети път на плейофни финали, но никога не са ги печелили. Водени от суперголмайстора Айвън Тоуни (32 гола в 47 мача този сезон) въпросът е „Сега или никога”!

Уестърн Сидни Уондърърс – Бризбейн Роар: Само победа оставя домакините в борбата за плейофите
Уестърн Сидни са практически вън от плейофите, но теоретичното им отпадане се отложи заради загубата на Макартър от Сентръл Коуст в четвъртък. Уондърърс имат нужда от победа в неделя и много помощ в останалите два кръга, за да грабнат заветното шесто място, което дава виза за плейофите в А-лигата. Бризбейн са практически вече там (имат и мач в запас), но в натоварения график (това ще е деветият им мач за 32 дни) въпросът е какви сили ще са им останали? Все пак, Роар биха в понеделник шампиона в редовния сезон Мелбърн Сити, а срещу Уестърн Сидни са 3-2-0 и 8:4 в последните две години.

Ню Йорк Ред Булс – Орландо: Орландо са без загуба от началото на сезона
Последен мач за двата отбора преди юнската пауза за срещи на националните отбори. Орландо са втори на Изток и са без загуба от началото на сезона. Ред Булс пък са сред най-големите разочарования, мъкнейки се десети с две победи от шест мача и със защита, която е сред последните в МЛС по успеваемост. Топреализатор на „биковете” е 18-годишният Кейдън Кларк, което е достатъчен атестат за проблемите на тима. Орландо бяха в серия от четири поредни загуби на „Ред Бул Арина”, но взеха четири точки в последните си две визити. И трудно ще си тръгнат с празни ръце този път.

Кълъмбъс Крю – Торонто ФК: Кълъмбъс не са побеждавали Торонто от четири години
Торонто имат една победа от началото на сезона, но тя е точно срещу този съперник (2:0 на 13 май). Алтидор и Брадли бяха точни за тима от Онтарио, където има сериозно количество ветерани и млади таланти, ала възрастовите различия засега пречат на стиковката. Кълъмбъс са трудни за разгадаване (две равенства, победа, две загуби, победа), но мачовете им рядко са скучни. На „Хисторик Крю Стейдиъм” головете обикновено валят, но настоящите шампиони на МЛС не са печелили срещу Торонто от четири години.

ФК Синсинати – Ню Инглънд Революшън: Последният на Изток приема водача
Синсинати бяха последния отбор без победа в МЛС преди миналият уикенд питомците на Яап Стам да вземат трите точки „на гости” на Монреал във Форт Лодърдейл. Но годината на тима от Охайо върви кошмарно. Синсинати записа поредица загуби от втородивизионни съперници в предсезонните мачове, а в единственото си домакинство от началото на сезона (2:3 срещу Интер Маями) бяха попарени от Гонсало Игуаин пет минути преди края. А за да бъде бедата пълна, предстои мач срещу водачите на Изток. Ню Инглънд печелят с малко, но редовно, а миналата седмица наваксаха гол почти от съблекалнята и се справиха с Ню Йорк Ред Булс (3:1). Мениджърът на Революшън, Брус Арина е старо куче в МЛС. Пред него Стам е като първолак и това не е без значение.

Атланта Юнайтед – Нешвил СК: Нешвил играят трудно на изкуствена настилка
Атланта стартираха мудно, но откакто отпаднаха от Шампионската лига на КОНКАКАФ са в серия от три мача без загуба. Нешвил са един от трите непобедени отбора този сезон, но равенствата преобладават (2-4-0). За гостите това ще е относително непозната обстановка, защото не им се случва да играят често на изкуствена настилка. Миналата година Атланта спечели с 2:0 на „Мерцедес Бенц Стейдиъм”. Авторът и на двата гола Гонсало Мартинес отдавна забегна в Саудитска Арабия, но и без него Юнайтед са фаворити.

Реал Солт Лейк – Минесота Юнайтед: Мач между отбори без особени шансове на Запад
Реал стартираха с две поредни победи. Но взеха две точки от следващите си три мача. Минесота пък тръгнаха с четири поредни загуби, но биха Ванкувър и Далас с по 1:0 и се отлепиха от дъното на Запад. От нито един от двата тима не се чакат чудеса този сезон и в този мач невъзможен изход не съществува.

Висел Кобе – Саган Тосу: Саган Тосу в серия от седем мача без загуба
Тосу са в серия от седем поредни мача без загуба (4-3-0) и дори с два мача по-малко от конкурентите се изкачиха в зона Шампионска лига. Кобе бяха в същото положение преди месец, но три поредни мача без победа ги смъкнаха до седмото място. В Джей-Лигата има един отбор, Каусаки Фронтале, който е далеч пред останалите, за които остава боричкането за второ и трето място. Тъй като близо 45% от мачовете в японския шампионат завършват с домакински успех, Кобе изглеждат за предпочитане. Но статистиката в елита на този стадион е 3-3-2.

ФК Токио – Санфрече Хирошима: Токио не признават равенствата
Двубой на крайностите. Столичани не признават равенствата (общо три от 16 мача), докато за Хирошима с такъв изход завършиха почти половината от двубоите им през този сезон. „Трите стрели” имат една загуба от 1 май насам и изплуваха девети, задминавайки Токио по пътя си. Тимът от столицата взе само шест точки от последните осем мача и добрият им старт отиде по дяволите. Историята е изцяло на страната на Хирошима (5-4-10 в Токио), но домакините спечелиха три от последните четири мача с този съперник вкъщи.

Урава Ред Даймъндс – Нагоя Грампус: Нагоя са най-силният гост в Джей-Лигата
Нагоя са отборът, спечелил най-много точки като гост в Джей-Лигата този сезон. Само че Урава са в знаменита серия – шест поредни мача без загуба на всички фронтове и 3-1-0 в шампионата от 1 май насам. „Червените” са на прага на Шампионската лига, но пък Нагоя вече са там. Гостите са втори и поне за момента са най-близкият преследвач на лидера Кауасаки, въпреки че 13 точки разлика са показателни и за разликата в класата. Нагоя спечелиха четири от последните пет мача с Урава и не са губили от тях от 18 юли 2018 г.

Все още нямате регистрация в WINBET!? Натиснете - ТУК!