ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Съперникът на ЦСКА във втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите Сепси победи У Крайова 1948 с 1:0 в мач от румънското първенство. На трибуните беше унгарският премиер Виктор Орбан, който много помогна на Сепси в намирането на спонсори и финансирането на строежа на клубния стадион.

Краят на първото полувреме на мача припомни кошмарната ситуация с вратаря Георги Петков, случила се преди повече от една година. Тогава ветеранът получи тежък удар по време на среща на Славия с ЦСКА, а медиците дълго време не успяваха да отключат вратата на линейката.

Нещо подобно се случи в град Сфънту Георги по време на мача на Сепси. Аржентинският бранител на тима Хонатан Родригес получи жестока рана, след като Матеус Маскареняс стъпи върху бедрото му. За нарушението си бразилският ляв бек на У Крайова 1948 получи червен картон.

WINBET – завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

Съдията Адриан Койочару веднага привика лекарите, след като видя превиващия се от болка Родригес. Медиците прецениха, че има нужда аржентинецът да бъде откаран в болница.

Тогава се случи куриозната ситуация. Носилката с футболиста на Сепси блокира и не успя да се сгъне, за да влезе в линейката. Лекарите от спешната помощ в продължение на няколко минути се опитваха да отстранят проблема. В крайна сметка Хонатан Родригес слезе от носилката и с подкрепян от свои съотборници сам се качи в линейката през страничната врата.

„В четвъртък ни предстои много труден мач в Лигата на конференциите в София. Родригес е в болница, сега го преглеждат! Има доста дълбока рана, не знам точното му състояние. Радваме се на победата, която постигнахме, но вече мислим за за мача с ЦСКА. Гледал съм мачовете им в първенството. Това е силен, солиден отбор“, заяви след мача треньорът на Сепси Ливиу Чиоботариу.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!