Нападателят на Манчестър Юнайтед Федерико Македа, който в момента играе под наем в КПР, изказа мнение, че Димитър Бербатов би се реализирал чудесно в някой италиански отбор.

Както е известно, българският нападател ще удължи договора си с „червените дяволи” за още един сезон, за да може през лятото да бъде продаден и Юнайтед да не го изпусне без пари като свободен агент.

"Димитър Бербатов и Пол Погба имат нужните качества да успеят в Италия. Бербатов е велик играч, така че определено ще е добре за него, ако отиде в Ювентус. Велик нападател като него ще отива идеално на този тим. Аз смятам, че Димитър ще пасне идеално на Серия „А”", заяви Македа за "Tutto Juve".

" Бербатов може да се справи в Италия, защото е голям шампион. Тук говорим за много силен футболист, велик нападател. Той би се справил отлично в тандем с Мирко Вучинич. Бербатов е силен и с уникална техника, а когато е здрав може да направи разликата в един мач. Той не може да бъде спрян с прекрасната му техника, а нещата стават още по-сериозни заради физиката, с която разполага", допълни италианецът.