Малага записа домакинска победа с 4:3 над Депортиво (Ла Коруня) в мач от 13 кръг на Примера дивисион, който премина през обрати в резултата.

Селсо Боргес даде аванс на гостите още в четвъртата минута с точно изпълнена дузпа. В 21-ата Михаел Сантос изравни, след като също беше точен от бялата точка. Пет минути преди почивката Сандро Рамирес се разписа и даде преднина на андалусийския тим.

Десен минути след началото на втората част Сантос удвои аванса на домакините с втория си гол в мача. Флорин Андоне върна едно попадение за Депортиво в 72-ата минута, а в 81-ата Боргес изравни с втория си гол. В добавеното време резервата Хави Онтиверос, който влезе в игра на мястото на Михаел Сантос, реализира победното попадение за Малага.

Така Депортиво (Ла Коруня) остана без победа вече шести пореден мача и записа второ последователно драматично поражение, след като преди седмица допусна домакинска загуба от Севиля с 2:3 след пълен обрат и победен гол за гостите в добавеното време.

С този успех Малага събра 19 точки и излезе на девето място в класирането, докато Депортиво (Ла Коруня) е 17-и с 10 точки, на една пред зоната на изпадащите.

ВСИЧКО ЗА ИСПАНСКАТА ПРИМЕРА ДИВИСИОН - ТУК!