ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Изгоненият от състава на Манчестър Юнайтед за дербито срещу Челси в събота Кристиано Роналдо ще понесе нов жесток удар след скандалното си поведение при победата с 2:0 над Тотнъм в сряда вечер.

Според британските медии португалската звезда ще бъде глобен с над 1 милион евро заради неуважението към треньора Ерик тен Хаг. В сряда Роналдо отказа да влезе като резерва, прибра се по-рано в съблекалнята, а след това си тръгна от стадиона без дори да изчака прибирането на съотборниците след края на мача.

Мениджърът Ерик тен Хаг потвърди, че Кристиано Роналдо е отказал да влезе като резерва срещу Тотнъм. Попитан дали Роналдо е отказал да влезе като резерва срещу Спърс, Тен Хаг каза: „Да. Какво се случи си остава между Кристиано и мен. Изявлението на клуба също е ясно."

Запитан дали Роналдо ще бъде част от отбора занапред, Тен Хаг каза: „Да, той остава важна част от отбора.“

Winbet - победата е емоция! (18+)

Роналдо беше и сред групата играчи, които напуснаха "Олд Трафорд" в началото на предсезонния приятелски мач срещу Райо Валекано през юли, което накара Тен Хаг да подчертае колко е важно играчите да бъдат край терена, за да подкрепят своите съотборници.

"Как се справихме със ситуацията? Аз съм мениджърът. Аз съм отговорен, трябва да определям правила и трябва да контролирам спазването им. След Райо Валекано ви казах, че е неприемливо, но тогава Роналдо не беше единственият. Това важи за всички. Когато се случи за втори път, това ще има последствия. Това направихме. Той ще ни липсва утре. Но мисля, че е важно за отношението и манталитета на колектива. Сега трябва да се съсредоточим върху Челси и това е най-важното", каза Тен Хаг.

Тази сутрин Роналдо получи нареждане да тренира далеч от първия отбор. 37-годишният португалец и петкратен носител на „Златната топка“ пристигна в 8:30 часа сутринта на клубната база на „червените дяволи“ в Карингтън, за да тренира с играчите от младежкия тим.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК