Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Ерик тен Хаг, продължава да има пълната подкрепа на ръководството на клуба, въпреки трудния старт на сезона, съобщава Sky Sports. Въпреки че подписа новия си договор преди пристигането на спортния директор Дан Ашуърт и изпълнителния директор Омар Берада, те остават уверени в неговите способности.

Въпреки че Манчестър Юнайтед загуби два от първите си три мача в новия сезон на Висшата лига, включително болезненото поражение с 0:3 от Ливърпул, Ашуърт и Берада вярват, че тен Хаг е сред водещите треньори в света и продължават да го подкрепят в работата му.

"Ако говорим за неговия договор, той бе подписан преди пристигането и на двама ни", заяви Берада, цитиран от "Sky Sports". "Ние обаче сме доволни от това решение на ръководството. Подкрепяме напълно Ерик и продължаваме да работим с него. Искаме да му помогнем да постигне възможно най-добрите резултати. Дали му вярваме? Напълно. Вярваме, че той е правилният треньор за нас".

Ашуърт добавя: "Работата ми с Ерик в последните осем седмици бе ползотворна. Моята задача е да му помагам за всичко, за което съм му нужен, независимо дали става въпрос за нови хора в отбора, медицински въпроси, психологически, тренировки или каквото и да е друго. Работата ми е да поемам неща, които могат да го разконцентрират".