ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Манчестър Юнайтед се измъчи у дома срещу Уулвърхемптън и го надви трудно с 1:0 в мач от първия кръг във Висшата лига. Единственото попадение цза „червените дяволи“ бе дело на Рафаел Варан (76) с глава след центриране на Аарън Уан-Бисака. Вратарят Андре Онана направи силен дебют за домакините със седем спасявания.

Двубоят започна с натиск на домакините и в 12-ата минута Маркъс Рашфорд шутира с първото си докосване, но Жозе Са отрази с крак.

Матеуш Куня комбинира с Пабло Сарабия, който направи движение към наказателното поле на Манчестър Юнайтед и стреля в 33-ата минута, но покрай вратата.

В първата минута на добавеното време Антони се справи с бранител на Уулвс и шутира с левия си крак, но друг играч на „вълците“ блокира изстрела. След центриране от корнера топката се озова на главата на Рафаел Варан, който стреля и Са отрази.

WINBET – Ранно изплащане, Бонус Колонка и още много изненади в Спорт! (18+)

След почивката в 49-ата минута Куня стреля от близко разстояние след перфектно центриране от страна на Сарабия на втора греда, но топката срещна левия страничен стълб след закъснение на Андре Онана. Шест минути по-късно вратарят на домакините спаси нов удар на Куня.

В 76-ата минута Бруно Фернандеш изведе Аарън Уан-Бисака с прехвърлящо подаване зад гърба на отбраната на Уулвс. Крайният бранител на Манчестър Юнайтед центрира с едно докосване към втора греда, където Рафаел Варан прати с глава топката в мрежата за 1:0.

Фабио Силва от гостите се оказа на стрелкова позиция в 84-ата минута и шутира от близко разстояние, но отново вездесъщият Андре Онана успя да парира.

В следващия си двубой Манчестър Юнайтед гостува на Тотнъм на 19 август от 19:30 часа, докато Уулвърхемптън приема Брайтън отново в събота от 17:00 часа.

МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД - УУЛВЪРХЕМПТЪН 1:0
1:0 Рафаел Варан (76)

АНГЛИЯ, ВИСША ЛИГА - СЕЗОН 2023/2024

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!