Манчестър Юнайтед и Уест Хям завършиха при 1:1 в среща на "Олд Трафорд" от предпоследния кръг на Висшата лига на Англия. 

Манчестърци пропуснаха възможността да се доближат още по-близо до отборите с право на участие в Шампионската лига, като при загуба като гост на Лестър в последния кръг, голямата цел ще им се изплъзне. Уест Хям пък официално се спаси от изпадане с точката тази вечер.

"Червените дяволи" бяха по-активни през първата част, макар гостите да създадоха първото по-опасно положение в 32-ата минута след удар на Анджело Огбона. 

В края на полувремето "чуковете" поведоха в резултата с гол от дузпа на Михаил Антонио (1:0), а нарушението бе отсъдено за игра с ръка на Пол Погба. Французинът опита да предпази лицето си след бомбен удар, а реферът посочи бялата точка, след като разгледа ситуацията с ВАР.

Само няколко минути след подновяването на играта Мейсън Грийнууд завърши многоходова комбинация пред вратата на Уест Хям и възстанови равенството (1:1), а Юнайтед продължи да напада. След час игра обаче вратарят на "червените дяволи" Давид де Хеа трябваше да се намесва след удар на Джаръд Боуен, а малко след това имаше късмет при шут на Деклан Райс.

Десет минути преди края на мача реферът отново се допита до ВАР, но заради съмнение за червен картон на Бруно Фернандес след грубо влизане, но получи само жълт. До края на мача резултатът (1:1) остана непроменен.