Манчестър Юнайтед посреща “Тотнъм” тази вечер на “Олд Трафорд” в 1/4-финал двубоя от турнира за Карлинг Къп. Двубоят е от 22,00 часа българско време и ще бъде предаван пряко по Ринг Бг. Все още не е ясно дали капитанът на националния ни отбор Митко Бербатов ще вземе участие в двубоя. Голмайсторът пропусна последните пет мача на тима във всички турнири заради проблеми с коляното, но днес има вероятност да се изправи срещу бившите си съотборници.

Двубоят ще бъде повторение на финала от миналия сезон, в който “червените дяволи” спечелиха трофея след изпълнение на дузпи. През март Митко не взе участие в двубоя, но изгледа победата на тима.
Централните защитници на „шпорите” Джонатан Уудгейт и Ледли Кинг все още не са възстановени от травмите си и е малко вероятно да се появят в игра на “Олд Трафорд”. Вратарят Карло Кудичини и плеймейкърът Лука Модрич също ще пропуснат двубоя.

Мениджърът на Манчестър Юнайтед има доста проблеми с контузени играчи. Титулярният вратар Едвин Ван дер Сар няма да играе, както и младият Фабио да Силва, който е с разтежение. Националът на Ирландия Джон О’Шей има разтежение на мускула, а аут от сметките на шотландския специалист е и Джони Еванс. Добрата новина за Фъргюсън е, че Рио Фърдинанд и Оуен Харгрийвс са готови за игра, но дефанзивният халф едва ли ще играе в мача, след като все още не се намира в оптимална форма./БЛИЦ

Жребий за 1/4-финалите за Карлинг Къп
21,45 часа
Портсмут – Астън Вила
22,00 часа
Манчестър Юнайтед – Тотнъм
2 декември, 21,45 часа
Блекбърн – Челси
22,00 часа
Манчестър Сити – Арсенал