Българските национали Станислав Манолев и Ивелин Попов може да се окажат съседи от януари. През зимата двамата бивши футболисти на Литекс много вероятно ще живеят в един и същи град.
 
За осъществяването на това голяма роля може да изиграе английският гранд Манчестър Юнайтед. “Червените дяволи” са набелязали босненския младежки национал Огниен Враниеш от руския Краснодар. 22-годишният десен бек трябва да реши проблемите на Манчестър Юнайтед в защита.
 
Краснодар, където треньор е бившият наставник на “Левски” Славолюб Муслин, вече е набелязал заместник на младия босненец. Това е българският национал Станислав Манолев, твърдят холандските медии. Манолев има проблеми в ПСВ Айндховен, където в момента изтърпява наказание до края на октомври заради червен картон. Треньорът на “филипсите” Дик Адвокаат почти не даваше шанс на българина от началото на сезона.
 
Любопитното е, че в Краснодар Станислав Манолев ще се окаже съсед с капитана на българския национален отбор Ивелин Попов. През лятото нападателят премина в другия тим от руския град – Кубан. Както е известно, Манолев и Попов бяха съотборници в Литекс.