Манчестър Юнайтед записа успех у дома с 3:1 над опашкаря Бърнли в мач от 20-ия кръг на Висшата лига. След този успех "червените дяволи" заемат 6-ото място с 31 точки, а гостите са на 18-ото място с 11.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Още в 3-ата минута на двубоя Бърнли имаше възможност да открие резултата, след като Крис Ууд засече центриране в наказателното поле, но топката мина малко над напречната греда. Малко по-късно Кристиано Роналдо от отлична позиция стреля неточно.

В 8-ата минута Скот Мактоминей нацели долния десен ъгъл на вратата и зарадва феновете на трибуните на "Олд Трафорд", за да открие резултата.

Люк Шоу пробва мерника си с добре премерен шут в 20-ата минута, но топката прелетя малко встрани от вратата. Седем минути по-късно Бен Мий се отбеляза автогол.

Португалската звезда на Юнайтед Кристиано Роналдо беше на точното място и се разписа в 35-ата минута, а резултатът стана класически.

Бърнли върна едно попадение, за да съхрани надеждите си за втората част. Това се случи в 38-ата минута, когато Аарън Ленън матира Де Хеа, пращайки топката в долния ляв ъгъл.

В 51-ата минута Майкъл Гринууд стреля отлично, но Хенеси спаси с вещина. Бърнли опита интересна атака в 70-ата минута, но центрирането на Чарли Тейлър беше спряно от бранител.

Кристиано Роналдо застана зад топката при изпълнение на пряк свободен удар в 79-ата минута, но топката намери стената изградена от играчи на гостите.

До края на двубоя "червените дяволи" атакуваха мощно в търсене на нови попадения, но в крайна сметка резултатът остана непроменен.