Мениджърът на Манчестър Сити Роберто Манчини даде ясно да се разбере, че няма никакво намерение да остави Марио Балотели да си прави каквото иска. Манчо отново говори за проблемите, които нападателят все успява да си навлече. „Той трябва да разбере, че има талант. И не бива да го прахосва. Затова, жени, цигари, хубавия живот, тези неща трябва да ги остави настрана. Това трябва да му е ясно“, каза спецът.

През уикенда отново имаше конфликт между треньора и футболиста. Балотели нападна вербално своя сънародник и мениджър след края на мача с Арсенал (1:1). Думите на 22-годишния нападател разгневиха 47-годишния специалист, който го блъсна в гърба преди двамата да влязат в тунела.

"Не си спомням да се е случвало нещо с Марио. Мисля, че той ме попита нещо, но не беше важно. Естествено, може да е било важно за Марио. Сигурно беше свързано с това, че влезе като резерва в 85-ата минута”, направи се на ударен тогава Манчини.

В същото време Роберто заяви категорично, че в скоро време няма да се върне обратно в Интер и подкрепи колегата си Андреа Страмачони. Манчини бе начело на „нерадзурите“ в периода 2004 – 2008 година. „Интер си е добре. В Италия трябва да се има повече търпение. Не може след два слаби мача да се търсят веднага промени“, заяви Манчини пред популярно радио.