Мениджърът на Манчестър Сити Роберто Манчини продължава да се чуди какво да направи със звездата на тима Марио Балотели. Двамата имат изключително странни отношения. От една страна Супер Марио е абсолютен любимец на треньора, но от друга Манчини редовно го наказва, за да не го изпусне от контрол.

За последно италианският специалист извади тъмнокожия нападател от групата за мача с Тотнъм, тъй като Балотели не се старал на тренировка. След това Манчини обясни и отношението си към Балотели.

”Извън терена Марио е фантастично момче. Понякога обаче не разбира каква е работата и как неговата работа е важна за неговия живот. Надявам се, обаче, че ще го схване бързо. Иска ми се да поправи малко поведението си на тренировки, защото това момче може да стане добър колкото Кристиано Роналдо и Лионел Меси. За да си като тях обаче трябва да работиш здраво, а не да мислиш за други, маловажни неща. Мъчно ми е за Марио, защото той притежава всичко, за да бъде един от най-добрите играчи в света", коментира Манчини.