Мениджърът на Манчестър Сити Роберто Манчини продължава да се надява, че ще привлече Самир Насри от Арсенал. През уикенда треньорът на “топчиите” Арсен Венгер обяви, че сделката е пропаднала и пусна французина в шампионатния мач с Ливърпул в Лондон, загубен с 0:2.
 
Въпреки това Манчини вярва, че ще купи Насри. Италианецът обаче се притеснява, че Самир може да играе за Арсенал в реванша с Удинезе от плейофите на Шампионската лига. Ако Насри се появи на терена с екипа на “артилеристите” на стадион “Фриули”, след това няма да има право да участва със Сити в груповата фаза на най-комерсиалния клубен турнир.

Реваншът между Удинезе и Арсенал е в сряда в Удине. Преди седмица лондонският тим спечели трудно с 1:0 у дома.
 
„От 40 дни се надявах, че сме на 2-3 дни от завършека на трансфера, не знам защо още не сме го направили. Ще бъде голям проблем, ако той играе срещу Удинезе, но съм сигурен, че можем да го привлечем за 24 часа, може би за 48. За Насри ще бъде важно да играе в Шампионската лига”, заяви Манчини.

Специалистът каза още, че Карлос Тевес няма да напусне Сити през този трансферен прозорец, а резервите Емануел Адебайор и Крейг Белъми няма да бъдат освобождавани със свободни трансфери.