Мениджърът на Манчестър Сити Роберто Манчини призна, че отборът му е имал късмет при домакинското равенство 1:1 срещу германския шампион Борусия (Дортмунд) в мач от Група "D" на Шампионската лига.

"Не заслужавахме да вземем тази точка. Дортмунд игра по-добре от нас и в момента е по-добър отбор от нас. Трябваше да се борим здраво за всяка топка, да се борим и да тичаме. Ние имаме добри играчи, но Борусия има повече опит от нас. Джо Харт ни спаси тази вечер. Той се справи перфектно. Германците пък нямаха късмет. Може би нямаше дузпа в наша полза, но аз съм доволен, че все пак бе отсъдена”, сподели Манчини след мача на “Етихад Стейдиъм”.

“Уверен съм в качествата на моя тим, но ако не подобрим играта си ще бъде трудно да се класираме напред в турнира. Тази точка обаче може да има същото значение като равенството със Съндърланд (3:3) в края на сезона в Премиър лийг. Тогава се преборихме се за хикса и той се оказа решаващ накрая. Така и днешната точка може да има голямо значение", допълни 47-годишният италиански специалист.