Мениджърът на Манчестър Сити Роберто Манчини продължава да наказва футболистите, които не спазват режима. Следващата му жертва ще бъде вратарят Джо Харт, който бе изловен от папараците да се забавлява две поредни вечери в караоке бар преди лагер сбора на националния отбор на Англия. Харт най-вероятно ще остане резерва при гостуването на Блекпул, а Шей Гивън ще се завърне на титулярния пост.

Джо Харт рискува сериозно кариерата си, като е много вероятно Манчини да го замрази на резервната скамейка. Адам Джонсън бе първият футболист на „гражданите”, който стана потърпевш от строгите изисквания на Манчини, който е забранил на неговите футболисти да се забавляват до малките часове дори и през почивните им дни.

Джонсън изобщо не започва в стартовите единадесет на италианския мениджър, а влиза като резерва и въпреки добрите си изяви не може да спечели доверието на Манчини.

Майка Ричардс също дълго време бе оставян на резервната скамейка, но проблемите в защита принудиха в последните мачове Манчини да му дава шанс за изява./БЛИЦ