Напрежението между мениджър на Манчестър Сити Роберто Манчини и Крейг Белами продължава. Футболистът не иска да играе за “небесносините” и е в остър конфликт с Манчини. Белами продължава да негодува заради уволнението на Марк Хюз и назначаването именно на Манчини за мениджър на “гражданите”. От своя страна Манчини забранил на футболиста да посещава тренировките и го изпратил при юношите. Това вбесило играча и той се прибрал в Уелс, където ще поддържа форма с Кардиф, докато си намери нов отбор. Ръководството на тима, който се състезава в Чемпиъншип, е готово да привлече Белами под наем за 6 месеца, но е много трудно да му дава заплатата – 95 хиляди паунда на седмица.

От Ливърпул направиха запитване за бившия си нападател, но им бе отговорено, че Сити нямат намерение да преотстъпват Белами на някой от конкурентите си. По тази причина бе отхвърлен и евентуален негов трансфер в Тотнъм.

"Той наистина мисли за преместване в Кардиф, заяви пред "Спортсмейл" източник, запознат със ситуацията около Крейг Белами. “Това е лудост. Той има толкова оферти от Висшата лига. Какво се опитва да докаже? Да се надяваме, че ще вразуми", допълва източникът.

Друг вариант за играча е шотландският Селтик. Белами вече бе под наем при "детелините" и мениджърът Нийл Ленън ще бъде щастлив, ако успее да го върне в отбора отново./БЛИЦ