Мениджърът на Манчестър Сити Роберто Манчини призна, че ако все още беше действащ футболист, щеше всеки ден да бие Марио Балотели. Манчини е разочарован от постоянните изцепки на нападателя и призна, че не е изненадан от поведението на някои от другите играчи, които странят от Балотели.
 
Според информациите преди седмица италианският национал е имал скандал с Яя Туре и Александър Коларов в съблекалнята след равенството 3:3 със Съндърланд. Манчини призна, че преди 10 години е щял да реагира по същия начин като Туре.
 
“Разбирам поведението на Яя Туре. Казах на Балотели: “Ако преди 10 години ми беше съотборник, щеше всеки ден да те удрям по главата”. Марио играе добре във всеки важен мач. Неговият проблем е в концентрацията и работим сериозно върху този проблем”, заяви мениджърът на Манчестър Сити.
 
“Говоря с него, не всеки ден, тъй като тогава ще се нуждая от психолог, но на всеки два дни имаме разговор с Балотели. Не искам да той да загуби качеството на играта си, да пропилее таланта си. Марио, като футболист, може да бъде един от най-добрите в Европа”, допълни Манчини.
 
Вчера Балотели отново попадна в медийните хроники заради катастрофа в центъра на Манчестър, при която със своята кола удари друг автомобил. Няма информация дали 21-годишният футболист, който кара “Бентли”, е пострадал, но полицията обяви, че един от участниците в катастрофата е бил откаран в болница като предпазна мярка.