Мениджърът на Манчестър Сити Роберто Манчини постави Уейн Рууни, Димитър Бербатов и Райън Гигс сред топ играчите в състава на градския съперник Манчестър Юнайтед. На пресконференцията преди важния реванш между двата отбора от полуфиналите за Карлинг Къп италианецът сподели, че най-добрите нападатели в Англия в момента са голмайсторите на Сити и Юнайтед - Тевес и Рууни, но напомни, че "червените дяволи" разполагат и с други класни играчи като Бербатов и Гигс, за които трябва да се внимава.

"Уейн Рууни безспорно е топ играч. В момента той и Карлос Тевес са най-добрите. Но Юнайтед няма само Рууни. Там разполагат и с други добри футболисти като Бербатов и Гигс. По тази причина е важно ние да останем спокойни", каза Манчини.
 
"Не усещам напрежение. Играх футбол 20 години, а след това бях треньор и на други отбори. Надявам се през следващата година Манчестър Сити да е сред петте най-добри в света. За да постигнем това, сме длъжни да работим много. Искаме да променим историята. Трябва да започнем от някъде и като за начало е добре да стигнем до финала", заяви италианският специалист./БЛИЦ