Мениджърът на Манчестър Сити Роберто Манчини бе разочарован след загубата с 1:3 като гост на Лех (Познан) в мач от Група "А" на турнира Лига Европа. Заради издънката "гражданите" останаха със 7 точки, колкото имат и поляците, Ювентус е с 4, а Ред Бул Залцбург с 2.

Италианският спец бе категоричен след поражението, че няма да подава оставка. Загубата бе трета поредна за Сити след редица скандали с съблекалнята.

"Разочарован съм, защото не заслужавахме да загубим този мач. В момента всичко е срещу нас, нямам късмет. Изиграхме добър мач и създадохме доста положения, но не се получи. Записахме три поредни загуби, но това е футболът - понякога играеш добре, но не успяваш да отбележиш положенията си и падаш", заяви Манчини.

"Съжалявам за тази загуба, но съм доволен от играчите. Важното е да продължим да работим в правилната посока. Днес ни липсваха 10 футболисти, които останаха в Англия, но всъщност не това е причината да загубим. Просто така се получи, макар и да не бе заслужено", продължи спецът.

"Какво очаквате? Да подам оставка ли? Няма да го сторя. Ще остана в Манчестър Сити докато не ме уволнят. Срещал съм се със собственика шейх Мансур два или три пъти. Взаимоотношенията ни са много добри. Поддържам постоянен контакт и с президента на нашия отбор. Разговаряме по три-четири пъти на седмица, а и често идва на нашите тренировки", коментира Манчини.

"Футболистите не са срещу мен. Това са пълни глупости. Имах тежки разговори с някои от играчите, но отборът е зад мен. От щаба искат класирам Сити за Шампионската лига догодина и засега нещата вървят добре", каза още Манчини. /БЛИЦ