Мениджърът на Манчестър Сити Роберто Манчини призна, че капитанът на тима Карлос Тевес обмисля да смени клубната си принадлежност.
 
Аржентинският нападател продължава да се възстановява от контузия. В Англия обаче спекулират, че Карлито вече е напълно здрав и причината да не играе е друга. Преди време Тевес влезе в пререкание с италианския специалист и подаде заявка за участие в трансферния прозорец. Седмица по-късно той я оттегли, след като двамата изгладиха отношенията си. Въпреки това се твърди, че войната между Тевес и Манчини продължава.
 
„Най-важното в момента е да разберем кога Карлос ще бъде готов за игра. Надявам се да спечелим ФА Къп и да се класираме за Шампионската лига и чак след това ще можем да говорим с него относно бъдещето му. Все пак си мисля, че дори да постигнем и двете си цели, това няма да е от значение за крайното решение на Тевес”, категоричен бе мениджърът на "небесно-сините".
 
Италианецът заяви, че ако Тевес успее да издържи фитнес тест преди финала за ФА Къп, той ще вземе участие с него с капитанската лента.