Мениджърът на Манчестър Сити Роберто Манчини демонстрира спокойствие и увереност преди утрешния сблъсък между неговия отбор и "червените дяволи". Срещата от междинния кръг на Висшата лига е от 22:00 часа.

"Те знаят много добре, че ние сме силен отбор. Смятам, че ситуацията в момента е различна. Ние уважаваме много Юнайтед, уважаваме много Фърги, защото той един топмениджър, но освен това разбираме, че в този момент можем да сме по-добри от тях. Смятам, че ще се получи хубав мач", заяви Манчини.

Италианският специалист защити и наказания Марио Балотели, който ще пропусне дербито с "червените дяволи". "Марио е младо момче, топиграч, понякога може все пак да сгреши. Това е нормално. Аз се надявам той да подобрява играта си", каза Манчини.

Въпреки изразеното спокойствие, наставникът на Манчестър Сити продължава да има проблеми в атака. Емануел Адебайор е с травма в прасеца и е под въпрос за утрешния сблъсък. Александар Коларов обаче е готов да заеме мястото си в защитата, тъй като се възстанови от контузия в глезена./БЛИЦ