Българският национал Станислав Манолев изрази надежда да бъде титуляр във втори пореден мач на Фулъм. Утре от 14:45 часа “котъджърс” приемат Стоук Сити в мач от поредния кръг на Висшата лига.

Преди седмица на Манолев му се наложи да пътува с такси от Лондон до Норич, тъй като не бе в групата за мача, но трябваше да замени в последния момент Саша Ритер и излезе като титуляр. Срещата завърши 0:0, а отзивите за българския национал бяха много добри.

Манолев използва възможността да благодари на съотборника си Димитър Бербатов, който се отнесъл много добре с него и му помогнал за адаптирането

"За мен беше малко изненадващо, но съм много доволен, че вече дебютирах. Бях от едва една седмица с отбра, но тренирах здраво и физическото ми състояние бе добро. Беше хубаво, че успях да помогна на отбора да запази първата си суха мрежа от 15 мача насам. Сега трябва да почакам, за да разбера дали ще запазя мястото си в състава. Саша Рийтер се справя добре от началото на сезона, така че мениджърът трябва да реши кой да играе в тази зона. Ако заложи на мен, ще бъде чудесно.

Димитър Бербатов бе много добър мен. Винаги е добре да видиш приятелско лице, когато се присъединиш към нов тим. Ние играхме заедно в националния отбор. Харесва ми тук. Фулъм е добър клуб, в който работят добри хора. С всеки изминал ден ставам все по-добър", сподели Станислав Манолев.