Защитникът на ПСВ Айндховен Станислав Манолев е кандидат номер 1 за десния бек на германския Щутгарт. Така разглежда в. "Билд" възможността за попълнение в дясно на отбраната на "швабите". Единствената позиция, която за новия сезон все още е отворен въпрос. Ето и тримата кандидати на медията, към които се е насочила след "месеци" на анализиране:

Кандидат 1: Станислав Манолев (26 г./ПСВ Айндховен)

Манолев е известен с желанието си да атакува и с удоволствие би напуснал Айндховен. Критиците обаче виждат в него много слабости в концентрацията му. Бившият холандски национал  и ТВ-експерт Рене ван дер Гип ги описва като "сляп кон".

Кандидат 2: Заша Ритер (29 г./Кьолн)

Бившият германски национал притежава много опит и е също толкова бърз, колкото и Халид Буларуж, който последен запълваше "дупката" вдясно. Предвид последния сезон, който изигра за "козлите", цената му от 1,8 млн. евро и заплата в размер на 1,7 млн. евро не са реални.

Кандидат 3: Тим Хоогланд (27/Шалке 04)

През последните две години Хоогланд претърпя поредица от контузии. Но притежава страхотен характер, беше преди две години капитан на Майнц и обича да се включва в предни позици. Показателно за това е, че има отбелязани шест гола. Цената му е около 1 млн. евро и при добро физическо състояние е най-добрата алтернатива.

Спортният директор Фреди Бобич иска да реши на спокойствие този фундаментален въпрос. "Ще видим какво може да се направи още тази седмица", обясни Бобич. Именно тогава отборът ще се събере за първа тренировка за новия сезон.

Вчера, в "Кикер", се появи информация за Манолев. Бобич призна, че "отлично познава с качествата на българския национал". Отново в понеделник, в Италия, информираха за интерес от Рома.