Станислав Манолев даде интервю за официалния сайт на Фулъм, което по-скоро се явява прощално, след като е почти сигурно, че англичаните няма да го купят за постоянно и той се завръща в ПСВ Айндховен. 27-годишният български национал премина тази зима на "Крейвън Котидж" с договор за 6-месечен наем и изигра 5 мача за селекцията на Мартин Йол, главно като резерва на Саша Ритер. Манолев дебютира при необичайни обстоятелства на 9 февруари срещу Норич, след като сутринта на същия ден е бил уведомен, че трябва да играе заради заболяване на Ритер и Крис Беърд.

Десният бранител взима такси от Лондон до Норич, за да запълни дупката в отбраната на Фулъм и се справя на ниво при равенството 0:0 на "Кероу Роуд".

"Най-добрият момент за мен беше, когато дойдох тук. Благодаря на Фулъм за шанса, който ми даде. Беше изненада да направя дебюта си още срещу Норич, но играх на добро ниво и бях доволен, защото това е работата ми. Извикаха ме късно в тима за този мач, но за мен това не бе проблем, защото обичам да играя. Не бе проблем да вляза веднага, защото не се страхувам от никого и знам, че винаги мога да се представя добре", сподели Манолев.

"От някои мачове съм доволен, а от други не съм, защото съм убеден, че можех да се представя по-силно. Въпреки всичко, винаги се опитвам да се фокусирам върху позитивното и да давам най-доброто от себе си. Най-добрият ми мач бе този с Арсенал, въпреки че паднахме с 0:1. Нямах късмет да вкарам гол и бе трудно да играем с 10 души, но се справихме добре и имахме доста шансове", добави българинът.