Българският национал Станислав Манолев се отчете с асистенция и получи червен картон при загубата на ПСВ Айндховен с 1:3 като гост на НАК Бреда в мач от 25 кръг на Ередивизи.
 
Срещата ще остави Манолев в историята на холандския шампионат. Двата жълти картона, които българинът получи са 10-и и 11-и за него през този сезон. Това е рекорд в Еридивизи, който родният национал дели с Михай Нешу, Раймонд Атевелд и Бари ван Гален. От тях само Нешу е действащ играч, румънецът се състезава за Утрехт.
 
Манолев подаде на Джорджиньо Вайналдум за попадението в петата минута. Домакините обаче обърнаха още в следващите 10 минути чрез голове на Санти Колк и Антони Лурлинг. До края на първото полувреме Манолев си заработи двата жълти картона и бе изгонен от игра три минути преди почивката.
 
Санти Колк вкара второто си попадение в мача в 54-ата минута и гарантира победата на НАК Бреда. Пет минути по-късно и домакините останаха с 10 души, след като Роберт Шилдер получи червен картон. Въпреки загубата ПСВ Айндховен запази третото си място в класирането с 48 точки. НАК Бреда вече е 12-и с 28 точки.