Аржентинската футболна легенда Диего Арманда Марадона отрече категорично слуховете, че има проблеми с боса на Ал Васъл Марван бин Баят. Според медиите в ОАЕ клубният шеф се меси в работата на Марадона и по-точно в реденето на състава, а освен това е бил и против трансфера на роденият в Австралия уругвайски нападател Ричард Порта.

“Нямам никакви проблеми с клубните босове”, отсече самият Марадона на пресконференцията след победата над Ал Шарджа (3:0), която е първа за аржентинеца начело на тима.

В началото на сезона аржентинската легенда поиска от клуба да бъдат привлечени 4 нови попълнения, но така и не получи разрешение за осъществяването на трансферите. “Всичко, с което разполагам, е искане за нови попълнения”, допълни Марадона.

Победата в първенството на Ал Шарджа пък Дон Диего посвети на всички аржентински майки. "Посвещавам победата на моята майка и на моята дъщеря, която също е майка. А също така и на всички майки от Аржентина”, каза още 50-годишният аржентински специалист, за когото този ангажимент в ОАЕ е първи след уволнението му от националния отбор.

Само преди седмица Ал Васъл претърпя истински разгром срещу Дубай (0:5) в мач от турнира за Купата на ОАЕ. /БЛИЦ