Футболната легенда Диего Марадона е бесен на шефа на аржентинския футбол Хулио Грондона и се закани да съсипе семейството му. Повод за поредният конфликт между двамата са думи на Грондона пред местни медии, че Марадона не е спрял да употребява наркотици.

Това буквално влудило треньора, който нападна остро 80-годишния си сънародник. “Тръгвам след Хулио Грондона и ще съсипя семейството му. Адвокатите ми започват разследване, като дори внуците му ще попаднат в него. Ще ги тестваме за наркотици, ще прегледаме финансите им. Вярвам, че ще излязат интересни неща”, коментира Дон Диего, който през миналото води “гаучосите” на Световното в ЮАР. Тимът отпадна на четвъртфинал след загуба с 0:4 от Германия.

“Нямам както да крия. От 7 години съм чист и мога да го докажа. Смятам, че Грондона говори подобни глупости заради напредналата си възраст. Може би е време да се замисли, че има хора, които биха се справили по-добре с поста му”, предложи Марадона, който в момента е треньор на Ал Васъл (Дубай)./БЛИЦ