Легендата Диего Марадона посъветва Ювентус час по-скоро да привлече нападателя на Наполи Едисон Кавани. Той коментира и сежашното представянето на тима от Неапол, където преди години игра.

"Дали този Наполи може да стане шампион? Трудно, защото Ювентус отново е велик отбор, а Милан и Интер рано или късно ще си стъпят на краката. В момента обаче "бианконерите" са във върхова форма. Антонио Конте разполага със страхотен състав, който ми напомня за Ювентус от ерата на Мишел Платини. Единственото от което тимът има нужда е Едисон Кавани. Не смея да си помисля как би изглеждал Юве с него на върха на атаката. Ще е непобедим", коментира Марадона.

Той призна и че се надява един ден да води Наполи.

"Наполи е в сърцето ми и един ден искам да застана начело на тима. Но в момента това е невъзможно. Първо заради проблемите ми с италианските власти и второ, защото в момента треньорът се справя много добре. Аз харесвам Валтер Мадзари. И сега Наполи има добър отбор. Разбира се, не толкова добър колкото моя Наполи. Моят Наполи беше изграден от истински мъже", завърши Дон Диего.