„Силно сме разочаровани, защото през повечето време бяхме много по-добри от Ливърпул”, заяви мениджърът на Сток Сити Марк Хюз след драматичния полуфинален реванш за Купата на Лигата. „Грънчарите” отпаднаха след изпълнение на дузпи снощи.
 
„Бяхме притиснати от обстоятелствата и бе необходимо да спечелим на всяка цена и го направихме. По този начин изравнихме резултата от двата двубоя, след което се стигна до продължения и дузпи. За съжаление при ударите от бялата точка всичко може да се случи и се оказахме на губещата страна”, добави Спарки.
 
„Видяхте каква беше реакцията на играчите на Ливърпул и на техните фенове. Те бяха обезумели от радост, явно разбирайки, че са имали огромен късмет да стигнат до финала. Във футбола подобни неща се случват и ние го разбираме, но това не ни кара да се чувстваме по-добре” добави Марк Хюз.
 
„Гордея се с футболистите и не мога да имам претенции към тях. Бих отличил Питър Крауч, въпреки че изпусна дузпа. Аплодисментите са за него, защото през сезона той не играе много, но днес бе страхотен.
 
Може би наистина при гола ни имаше тънка засада, но това бе най-малкото, което заслужавахме. Просто не успяхме да вкараме отново, а в Ливърпул се зарадваха, когато се стигна до дузпите” каза още мениджърът.

Тази вечер е другият полуфинален реванш между Манчестър Сити и Евертън. Първият мач завърши 2:1 за "карамелите". Финалът е на 28 февруари на "Уембли".