Ето как прогнозираха мача представителите на Ефбет Лига в играта на БЛИЦ Звездна лига

Олимпик Марсилия и Монако завършиха зрелищно 2:2 в мач от 19-ия кръг на френската Лига 1. Точни за „монегаските“ бяха Уисам Бен Йедер и Мане Аклиуш, а за домакините Пиер-Емерик Обамеянг и Леонардо Балерди.

Още в 11-ата минута Монако остана с човек по-малко, след като с директен червен картон беше изгонен Гийермо Марипан. Гостите приключиха мача дори с девет души, след като в 87-ата минута и Денис Закария напусна терена след втори жълт и съответно червен картон.

"Монегаските" поведоха в 7-ата минута, когато Бен Йедер получи на границата на наказателното поле и преодоля Пау Лопес за 0:1. Само четири минути по-късно Монако остана с човек по-малко заради червения картон на Марипан след грубо нарушение на правилата.

В 38-ата минута „фокейците“ Пиер-Емерик Обамеянг завърши солова акция за 1:1, а в добавеното време на първата част Бен Йедер върна аванса на гостите.

В 50-ата минута Марсилия възстанови равенството. Балерди се разписа с удар от далечно разстояние за 2:2, но до края на срещата други попадения не паднаха.

След ремито Монако е четвърти в класирането с актив от 34 точки, докато Марсилия е шести с пет по-малко.