Ето как прогнозираха мача представителите на Ефбет лига в играта на БЛИЦ Звездна лига

Олимпик (Марсилия) и Монако завършиха 1:1 на "Стад Велодром" в мач от 20-ия кръг на френската Лига 1 и загубиха по две точки в борбата за по-челни места.

Гостите от Княжеството поведоха в 17-ата минута, когато при изпълнение на пряк свободен удар Жордан Верету си отбеляза автогол.

До почивката Монако можеше да вкара и второ попадение, но Уисам Бен Йедер не успя да преодолее вратаря Бланко.

В началото на второто полувреме Марсилия изравни. В 47-ата минута чилиецът Алексис Санчес беше на точното място, овладя отбитата топка и стреля право в целта за 1:1.

В 73-ата минута Леонардо Балерди можеше да докара нещата до пълен обрат, но не уцели вратата. Малко преди края на мача Дмитри Пайе също стреля от воле, но и той не намери целта.

След равенството Марсилия събра 43 точки на третата позция и остава на 4 точки от лидера ПСЖ, който е с мач по-малко. Монако е четвърти с 38 пункта.

По-рано през деня Троа завърши наравно 1:1 у дома с Ланс. Защитникът на домакините Ясер Ларуси откри резултата в 50-ата минута, а Ланс измъкна точката с попадение на Адриен Томасон в 88-ата минута

Ланс е втори в класирането с 45 точки, на две точки след лидера Пари Сен Жермен, който утре може да увеличи аванса си при победа над Реймс.