ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 3 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Българският национал Мартин Минчев проговори за скандалния случай отпреди дни, когато пред очите му президентът на Анкарагюджю Фарук Коджа нокаутира рефера Халил Умут Мелер.

Минчев веднага скочи да брани съдията и го спаси от по-сериозен линч.

"Първо, много съжалявам за рефера. Надявам се скоро да се оправи. За съжаление, този злощастен инцидент беше много лош за имиджа на спорта.

WINBET – Ранно изплащане, Бонус Колонка и още много изненади в Спорт! (18+)

Надявам се, че подобни неща няма да се повтарят в бъдеще. Никога досега не съм срещал нещо подобно. Не мисля, че има много за казване по тази тема", коментира нападателят пред агенция "İhlas".

22-годишният футболист говори и за представянето си и резултатите на тима. Ризеспор се намира на осмо място в турската Суперлига.

"Опитвам се да дам най-доброто от себе си за отбора. Искам да печеля всеки път. Искам да помогна на отбора. Не съм доволен от представянето си досега. Мога да го направя по-добре. Ето защо искам да подобря това през следващия период.

Разбира се, мога да кажа, че отборът засега отговаря на очакванията ми, но целите ни може да са по-високи. Класирането ни може да се промени, ако спечелим предстоящите мачове, тъй като разликата в точките е малка", коментира българинът.