Бившият национал Мартин Петров сподели, че се е почувствал много добре, когато феновете на Атлетико (Мадрид) започнали да скандират името му. Врачанинът, който в момента играе за Еспаньол, излезе на “Висенте Калдерон” в двубой от поредния кръг на Примера. Каталунският тим загуби с 0:1, а след срещата Петров заяви: „Щастлив съм, че феновете на "Висенте Калдерон" още ме помнят”.

Мартин Петров игра за “дюшекчиите” от 2005 до 2007 година, а представянето му явно се е понравило на феновете, които не са го забравили.

"Стана ми много приятно, когато излязох на терена и феновете на “Висенте Калдерон" запяха името ми. Приятно ми е, че ме помнят", каза Мартин Петров.

"Първото полувреме не се представихме много добре и мачът стана много труден за нас, но срещу отбор като Атлетико винаги е трудно. Втората част на мача мисля, че изравнихме играта и според мен, срещата трябваше да завърши на равно. Не мога да коментирам дали е имало или не дузпа. Бях в другия край на терена и просто нямаше как да видя ситуацията", допълни бившият национал.