Мартин Петров е щастлив в Манчестър Сити и иска да остане в клуба. Това споделя самият той в интервю за “Съндей Мирър”. Договорът му изтича през лятото, но след пристигането на Роберто Манчини 30-годишният футболист се чувства прекрасно.

“Имам още пет месеца тук и ще видим какво ще се случи. Ситуацията в момента е такава, че искам да остана в Манчестър Сити. Марк Хюз ми казваше, че съм важен за него, но не го показваше и мислех, че е време да си тръгна. Агентът ми говори за нов договор, но не се получи нищо. Във футбола обаче стават промени всеки ден. Питате ме дали се смея отново? Да, но аз винаги се смея”, шегува се националът пред изданието.

“И други отбори ме искат, това е нормално, защото договорът ми изтича. С Роберто Манчини нещата са страхотни. Спечелихме три мача, не допуснахме гол и аз играя отново”, казва още Мартин.

Сити играе с Блекбърн утре и се надява на четвърта поредна победа, с която да се изкачи до четвъртата позиция в класирането. “Всеки от нас знае как да помогне на отбора. Осъзнаваме какво се изисква от нас в индивидуален и колективен план”, завършва крилото./БЛИЦ