Мениджърът на Фулъм Мартин Йол призна, че може да бъде уволнен от поста си съвсем скоро, ако не подобри резултатите на отбора в съвсем близко бъдеще. Димитър Бербатов и съотборниците му се представят много слабо във Висшата лига. Резултатите в следващите два мача на отбора - лондонски дербита с Уест Хям и Тотнъм, може да се окажат решаващи за бъдещето на специалиста на "Крейвън Котидж". Самият Йол дори сподели, че ако е шеф или директор на тима би се замислил да уволни себе си.

"Не трябва да говориш със собственика непрекъснато, за да си наясно, че ти трябват точки и култура на победител, за да си върнем нужната стабилност. Може да загубиш един или два мача, но не е никак хубаво да си в серия от пет поредни загуби. Една победа ще ни върне в средата на класирането и ще свали напрежението в отбора. Надявам се да направим и добра серия от мачове, каквато имахме миналата година", сподели Йол.

На въпрос дали се чувства сигурен за поста си, Йол отговори така: "Ако победим в предстоящите мачове, да. Ако не, не мога да кажа. Винаги е трудно. Ако бях на мястото на борда на директорите, или собственика на клуба, щях да се замисля дали да не уволня мениджъра. Имаме нужда от победи. Всеки мач за нас вече е задължителен. Това повтарям на всички в клуба."