Мениджърът на Фулъм Мартин Йол засипа със суперлативи звездното попълнение на тима Димитър Бербатов. Холандският специалист очаква от българина голове за тима от “Крейвън Котидж”. Йол и Бербатов работиха заедно и в Тотнъм, а именно това изигра важна роля за трансфера на нападателя при “котиджърс”.
 
"Бербатов ще даде блясък в играта на Фулъм. Това е голям трансфер за клуба. Вероятно той е най-добрият футболист, играл в атаката на отбора. Всички се надяват Димитър да да оправдае очакванията ни и хората ще видят колко много качества има той, и колко е добър. По време на трансферния прозорец загубихме доста играчи в средата на терена и това оставя смесени чувства. Трябваше обаче да се хващаме на работа и в този момент дойде Бербатов. Той спря разочарованието ни от пазара", каза Йол.
 
Днес Димитър Бербатов трябва да направи домакинския си дебют за Фулъм в мача с Уест Бромич. Двубоят е от 17:00 часа и може да бъде първата среща на българина като титуляр за “котиджър”, след като той се появи като резерва в първия си мач за тима на Мартин Йол срещу Уест Хям.