ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Здравословното състояние на 77-годишния Франц Бекенбауер се е влошило още повече. Новината съобщи пред германските медии бившият треньор на националния отбор и световна легенда Лотар Матеус.

„Франц Бекенбауер не е в най-добро здраве. Винаги е казвал, че здравето е най-важното нещо в живота, а в момента го няма... Разбира се, че му пожелавам да се върне, да има отново енергията, с която е известен. За съжаление в момента това не е така и затова той не можа да дойде на последната ни среща. Тя беше по повод спечелването на световната титла през 1990 година“, каза Матеус.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

Кайзера не се е появявал публично от известно време, а по-рано медиите съобщиха, че здравето му е значително влошено. Той направи последното си изявление след смъртта на своя добър приятел, бразилската футболна легенда Пеле. Краля на футбола си отиде от този свят на 29 декември, а в началото на януари беше погребението му.

„Бих искал да отида в Бразилия и да го изпратя, както заслужава, но здравето ми не позволява толкова дълъг полет“, коментира тогава Бекенбауер.

Сега Матеус призна, че състоянието на Кайзер Франц се е влошило в сравнение с януари.