Новото попълнение на Куинс Парк Рейнджърс - Мауро Сарате, изрази задоволство от трансфера си. Както е известно, аржентинецът ще играе под наем до края на сезона от Уест Хям. За "синьо-белите" той ще бележи с номер 29. Като част от договора между двата клуба е клауза, която забранява на мениджъра Хари Реднап да го използва в мача помежду им. Втората среща между двата лондонски тима през сезона е на 25 април.

"Много съм щастлив от успешния край. Имах нужда от това, нужда да играя. Куинс Парк Рейнджърс ми даде тази възможност. Висшата лига на Англия е най-доброто първенство в света. Ще видим дали стилът ми се вписва с този шампионат", започна коментара си Сарате.

"Когато се срещнах с мениджъра за първи път, той ми разкри, че е искал да ме привлече още когато е водил Портсмут. Но тогава отидох в Лацио. Сега съм тук и ще играя за него. Планирам да покажа различни неща с топката. Такива, които да направят разликата и отборът да върви напред. Здрав съм и се надявам да бъда част от мача в събота", добави аржентинецът, чийто дебют се очаква да бъде при домакинството на Бърнли през уикенда.