Каналите MAX Sport на А1 ще бъдат дом на Copa America 2024, който ще се проведе в САЩ от 20 юни до 14 юли. Турнирът включва 10 отбора от CONMEBOL, сред които настоящият световен шампион – Аржентина и ще се проведе в 14 града в САЩ. А1 е единствен носител на правата за България. Това означава, че настоящите мачове от Copa America 2024 ще се излъчват ексклузивно по каналите, част от ТВ пакета MAX Sport Plus.

В турнира участват десет отбора от CONMEBOL, сред които: Аржентина, Уругвай, Чили, Колумбия, Боливия, Еквадор, Перу, Парагвай, Венецуела и Бразилия, както и шест държави от CONCACAF (Мексико, Канада, Коста Рика, САЩ, Панама и Ямайка). В турнира ще се изиграят 32 мача, които ще гарантират на феновете неповторимо футболно изживяване.

Форматът на турнира включва 4 групи с по 4 отбора. Осем от 16-те класирали се тима ще преминат отвъд груповата фаза и ще се състезават в елиминационната. Финалът ще се проведе на стадион "Хард Рок" в Маями, Флорида.

Отборът на Аржентина спечели последната Copa America през 2021 година. Капитанът на настоящия шампион, Лионел Меси, ще вземе участие в тазгодишното издание на турнира. Ако Меси, заедно с отбора на Аржентина стигнат до финала, един от най-популярните и добрите футболисти на всички времена потенциално може да спечели третия си международен трофей в Маями.

Към момента в богатото портфолио на А1 от права за излъчване на спортни събития се включват редица интересни първенства и турнири от света на спорта. От футбола това са UEFA Шампионска лига, UEFA Лига Европа, UEFA Лига на конференциите, испанската LaLiga, Купата на Франция, Купата на Турция, Copa Libertadores, Copa Sudamericana. В спортните канали на А1 се излъчват и всички най-интересни тенис турнири на ATP, баскетболното първенство на България (НБЛ) и турнира за купата, баскетболната Евролига, волейболното първенство на България (НВЛ) и турнира за купата, волейболната Лига на нациите, лекоатлетическата Диамантена лига, хокейната NHL, феновете на моторните спортове се радват на преките излъчвания на стартовете на MotoGP, WRC, NASCAR, а тези на бойните – на галавечерите на UFC.