От месеци насам е публична тайна, че Килиан Мбапе ще премине от Пари Сен Жермен в Реал Мадрид със свободен трансфер за новия сезон. Засега официално е обявено само неговото напускане, но все още не е обявен новият клуб, а майка му и негов съветник Файза Ламари обаче направи ясно съобщение за голямата цел на сина си.

На въпрос на журналисти за бъдещето на Мбапе майка му отсече категорично: „Вие го знаете отдавна.“ По този начин тя потвърди информациите за Реал Мадрид.

Френската суперзвезда проведе прощалното си парти в понеделник в ресторант "Джиджи" с около 250 гости, сред които е бил и президентът на страната Еманюел Макрон. Световният шампион от 2018 година с "петлите". наскоро обяви в емоционално видео, че ще напусне Париж след края на сезона. Той все още не е разкрил за кой клуб ще играе през следващия сезон, а във френската телевизионна програма Quotidien той просто каза за бъдещата си кариера: „Ще загубя много неща, но ще спечеля много други неща. Щастлив съм и много се вълнувам. Нещо вълшебно ме чака.”

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!