Опитният Нападател на Манчестър Юнайтед Майкъл Оуен заяви, че той и съотборниците му не се страхуват от Барселона в навечерието на старта на борбата в Шампионската лига.

"Червените дяволи" спечелиха рекордната 19-а титла на Англия миналата година, но загубиха финала в най-големия турнир в Европа с 1:3 именно от каталунците. Барселона е считан за фаворит и в тазгодишното издание на Шампионската лига.

"Искам нов финал срещу Барселона. Ако отново ги срещнем, ще е различно, защото последния път те определено ни надиграха. Не мисля, че е срамно да загубиш от отбор като Барселона. Не се срамуваме от начина, по-който играхме на "Уембли", но ако се изправим отново срещу тях, мисля, че трябва да подходим по различен начин. Това бе само един мач. Със сигурност няма да се страхуваме от тях, ако се изправим отново един срещу друг", коментира Оуен.

Манчестър Юнайтед се падна в Група "C" нa Шампионската лига заедно с Бенфика, Базел и Оцелул (Галац). "Червените дяволи" стартират кампанията с гостуване на португалския гранд на 14 септември (сряда).