Голмайсторът на ПСЖ Килиан Мбапе шокира с признание, че е разочарован от факта, че не е напуснал досега парижани. Френският национал иска да си тръгне от "Парк де Пренс" и да "опита нещо друго", но не изключи и вероятността да продължи договора си с парижкия клуб, въпреки че непрекъснато е свързван с Реал (Мадрид).

"Не знам. Трябва да обмисля нещата, не е лесно. Така или иначе ще играя за голям клуб. Първоначално бях разочарован, че не напуснах след Евро 2020. Но в крайна сметка не съм в трета дивизия, а съм в клуб, който иска да спечели Шампионската лига", каза Мбапе в интервю за Amazon Prime за бъдещето му.

Winbet - победата е емоция! (18+)

"Аз съм парижанин, семейството ми е тук, чувствам се добре и винаги съм го казвал. Просто искам да открия, да опозная и да опитам и нещо друго. Сега съм в добър период, отборът се справя добре."

"Нахално е да се наричаш шеф, когато си в един отбор с Неймар и Меси. Но наистина не ни интересува кой е босът. Целта е и тримата да сме в правилните условия, защото можем да решим всеки мач и правим разликата на терена", сподели нападателят на въпроса кой е "шефът" в съблекалнята на ПСЖ.