Арсенал продължава похода към титлата с визита на Брайтън. Предложения за завишени коефициенти и MEGABOOST от inbet.   

Арсенал изостава с 2 точки от лидера във Висшата лига Ливърпул, но продължава с положителни резултати, след като през седмицата победи Лутън с 2:0. „Топчиите“ свършиха задачата си през първото полувреме, когато Мартин Йодегор откри резултата, а Даики Хашиока си отбеляза автогол.

Брайтън е коварен опонент и през този сезон. С ясна цел да завърши поне в топ 10, но и с шансове за Европа, ако открадне достатъчно точки от противниците в оставащите мачове.

Двата отбора имаха среща през декември, а справката ни припомня головете на Габриел Жезус и Кай Хаверц. Преди това Брайтън играеше доста силно срещу лондончани и записаха три победи в четири мача във всички турнири. В 13 мача във ВЛ има паритет между страните. Победите са по 5 и равенствата 3.

Победата на Арсенал в сайта на inbet е оценена с коефициент 1.65, равенството с 4.33, а ставката за успех на Брайтън е 5.00.

Сред предложенията на inbet за завишени коефициенти и MEGABOOST ще намерите:

  • Арсенал да спечели и двете полувремена – 4.05
  • Дузпа или червен картон – 1.90
  • Първи картон за Арсенал – 2.00
  • Гол на Кай Хаверц по всяко време – 2.98
  • Автогол в мача – 10.00

  18+ Участието в хазартни игри крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на: https://nra.bg/wps/portal/nra/gambling/responsible.gambling и на inbetcasino.com/отговорна-игра/