30-ят кръг в италианската Серия А предлага редица интересни мачове, но един от тези, които най-сериозно приковават вниманието е сблъсъкът между Лацио и Ювентус.

Римляните ще опитат да се възползват от домакинското си предимство, но истината е, че и двата отбора бяха в криза преди паузата за националните тимове. Лацио загуби 4 от предходните си 5 двубоя във всички турнири, печелейки само срещу Фрозиноне с 3:2. Юве, на свой ред, е с баланс 1-4-3 в предишните си 8 срещи и до голяма степен се сбогува с мечтата за титла.

Все пак целите си остават максимално високи и пред двата състава. Старата госпожа се надява поне да бетонира мястото си в топ 4, а Лацио ще се стреми да играе поне в Лигата на конференциите догодина.

Родният букмейкър inbet дава леко преимущество на гостите, като коефициентът за тяхна победа е 2,55. Знак 1 се оценява на 3,05, а равенството – на 3,15. Част от другите интересни MEGABOOST предложения са:

* Ювентус - Брой Точни Удари: Над 3.5 – 1,80

* Да Отбележи по Всяко Време: Кенан Йълдъз – 4,95

* Първи Гол Преди 15та Мин: Да – 3,95

* Дузпа в Мача: Да – 3,00


18+ Участието в хазартни игри крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на: https://nra.bg/wps/portal/nra/gambling/responsible.gambling и на inbetcasino.com/отговорна-игра/