Байер Леверкузен ще търси удължаване на серията си без загуба във всички турнири срещу Карабах. Двубоят е от 1/8-финалите на Лига Европа и започва в 19:45 българско време.

Воденият от талантливия специалист Шаби Алонсо Байер Леверкузен впечатлява с атакуващия и разнообразен стил през сезона и е устремен към трофеи. Тимът няма поражение през кампанията в 34 мача и счупи рекорда на Байерн Мюнхен за най-много последователни срещи без загуба във всички турнири.

„Аспирините“ са лидери в Бундеслигата с 10 точки пред Байерн, а в днешния ден се завръщат към европейските си ангажименти с далечна визита в Азербайджан. Байер и Карабах се срещнаха и в груповата фаза на Лига Европа, а равносметката бе две победи за германците – 5:1 в Леверкузен и 1:0 в Агдам. „Веркселф“ нямаше грешка в групите и грабна по три точки от всичките си двубои, а в 5 от 6 случая спечели и двете полувремена в срещите си.

В inbet успехът на Байер Леверкузен е оценен с коефициент 1.37, а този за гостите с 8.40. Равният резултат е със ставка 5.20.

Родният букмейкър дава любопитни предложения със завишени коефициенти и MEGABOOST:

  • Байер Леверкузен да спечели и двете полувремена – 3.00

  • Първи гол преди 15-ата минута – 3.05

  • Автогол в мача – 10.00

  • Над 10.5 корнера в мача – 3.00

  • Над 9.5 точни удара – 1.90

18+ Участието в хазартни игри крие риск от развиване на хазартна зависимост!

Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на: https://nra.bg/wps/portal/nra/gambling/responsible.gambling и на inbetcasino.com/отговорна-игра/