Мениджърът на Фулъм Рой Ходжсън разкритикува съдиите на двубоя с Рома, завършил 1:1. Двубоят е от група “Е” на турнира Лига Европа, където са още Базел и българският ЦСКА. Домакините от „Крейвън Котидж” поведоха в резултата още през първото полувреме. В края на двубоя обаче „вълците” успяха да изравнят и да грабнат точката.

През втората част обаче, италианците получиха право да изпълнят дузпа, а Кели от Фулъм бе изгонен с червен картон за нарушението. Според Ходжсън именно при тази ситуация англичаните са били ощетени.

„Изпитвам изключително силни съмнения около това дали имаше въобще дузпа в тази ситуация. Да кажем все пак, че може да бъде свирена такава дузпа. Червеният картон обаче не е заслужен, тъй като Кели не бе последен в защитата. Имаше човек, който покриваше в тази ситуация, а именно Ханглеланд”, каза Ходжсън.

„Бяхме с човек по-малко в края на мача, което се оказа и решаващо – Рома успя да ни изравни. И срещу Уест Хем получихме гол с 10 души в 92-ата минута. Сега вече ни е много трудно да преглътнем този хикс с италианците”, завърши мениджърът на Фулъм./БЛИЦ

Още за Лига Европа тук