Мениджърът на Клифтънвил Еди Патерсън призна, че неговият отбор не е мислил, че може да вземе нещо от мача с ЦСКА. “Армейците” биха с 3:0 в първи мач от Третия квалификационен кръг на Лига Европа вчера на Националния стадион “Васил Левски”.

“Много труден мач. Знаехме, че ще бъде така още преди да дойдем. Професионалисти срещу аматьори. Наша основна грижа до вчера беше, дали някои от играчите ни ще получат разрешение от работа, за да дойдат тук. Играхме дефанзивно. Разочаровани сме от два от головете и очакваме ЦСКА следващата седмицата. Не играем много мачове в Европа. Това беше един ценен опит за нашите момчета. Това може да ни помогне за мачовете от родния шампионат”, каза Еди Патерсън.

„Не е имало момент, в който сме си мислили, че ще вземем нещо повече от загуба. Ние играем без пари, момчетата работят друго и така се прехранват. Нямаме никакви бонуси за тези мачове. Играем единствено за удоволствие, за фланелката и емблемата на Клифтънвил. Трудим се цял сезон, за да достигнем моменти като днешния, това са нашите бонуси”, допълни наставникът на Клифтънвил./БЛИЦ