Мениджърът на Лийдс Саймън Грейсън заяви, че победата над Манчестър Юнайтед в 3-ия кръг за ФА Къп е дошла с малко късмет, но похвали играчите за сърцатата им игра.

“Много добър пас от Джонатан Хоусън, а когато Джърмейн пое топката знаех, че ще вкара, защото той бележи в девет от десет подобни положения. Той ни даде възможност да поведем и да стигнем до успеха, но разбира се, имахме и късмет. Представянето ни бе впечатляващо, но то е такова всъщност през целия сезон досега", каза Грейсън, цитиран от английските медии.

Мениджърът добави, че миналата седмица е говорил с Брайън Флин, който е последният футболист на Лийдс, вкарал победен гол на "Олд Трафорд" през 1981 година.

"Видяхме се наскоро и той ми припомни постижението си. Именно затова преди мача казах на момчетата, че това е великолепна възможност за тях да бъдат новите герои на Лийдс. И те вече са", завърши Грейсън.

Дълго чакахме този момент – да победим тук на “Олд Трафорд”, но си струваше. Горд съм с момчетата. Няма как Манчестър Юнайтед да не създава положения като домакин, но ние имахме още възможности да реализираме”, допълни капитанът на Лийдс Ричард Нейлър./БЛИЦ